Sortida 23 de febrer de 2011
Picture
El passat 23 de Febrer el curs de Segon de Batxillerat ens  vam dirigir a Barcelona per presenciar el judici d'un assassinat que va succeïr l'any 2007 a Barcelona. 
Per començar, la visita va ser guiada per una funcionaria qui  ens va enseñar les parts més importants de l'edifici i a les 10:00h del matí ens va dirigir a la sala on seria presenciat el judici.  L'assassinat l'encapçala un ucrainià que va apunyalar a un civil al carrer Pelayo a  Barcelona l'any 2007.

El judici va estar seguit de les intervencions del jutge, que en tot moment va fer les correccions necessaries als respectius abogats. 
Durant el pleit es van mostrar els diferents indicis que indicaven els moviments de l'assassí i tots els declarats van jurar dir la veritat. També van haver les intervencions dels forenses, qui explicaven com havia estat l'apunyalament, tot des d'un punt científic. 

L´última part del judici no la vam presenciar, ja que era la hora de marxar, però l'informe de la resolució del cas serà enviat quan hi hagi la sentència. 

Lara Cahiz - BTX 2B
 


Comments
Leave a Reply

  Autor

  Maristes Rubí - Batxillerat
  C/ Magallanes 65
  rubi.batxillerat@gmail.com

  Categories

  Todo
  Promoció 2011

  Universitats

  Universitat Autònoma Universitat Barcelona Universitat Politècnica Universitat Pompeu Fabra

  Interessant

  Què i Per què a la Uni? Posa’t a prova per les PAU Ràdio MR04

  Proves Trimestrals

  trimestrals_btx_1a_ava.pdf
  File Size: 184 kb
  File Type: pdf
  Download File