El passat dimecres 19 d’octubre van tenir lloc les convivències, on 1r i 2n de Batxillerat vam poder  participar en una sèrie de dinàmiques organitzades per l’escola per a gaudir d’un temps diferent dins l’àmbit acadèmic.

L’ activitat consistia en general en conèixer realitats diferents a la nostra acomodada bombolla. Es va portar a terme aquest objectiu, amb una divisió dels dos cursos en sis grups diferents. Aquests grups van visitar llocs com un centre de nens amb discapacitats, altres van poder tractar amb l’ advocada dels indignats, uns altres van visitar un barri marginal on el Pare Manel que els va explicar tota la seva feina, altres van anar a un centre d’ ajuda al barri del Raval, altres van visitar un menjador social etc.

El grup que va visitar al Pare Manel va anar a un centre on els nenes del barri acudeixen després de les classes. El Pare Manel i un dels dirigents del centre va explicar que aquest centre no només es dedicava a realitzar activitats de reforç, sinó també activitats lúdiques per als nens i grans que els poguessin allunyar de la seva crua realitat per moments. Un exemple d’ això és que cada any realitzen una mena de festival musical on tot el barri hi participa i el qual és molt exitós. També creen equips de futbol i d’ handbol, entre d’ altres.

Després d’ aquestes visites, tot l’ alumnat i els professors, es van reunir al Parc de la Ciutadella, on van compartir l’ experiència viscuda amb un acte simbòlic de menjar núvols de gominola. En acabar, va ser l’ hora de dinar i després, de volta cap a casa. En definitiva, aquest va ser un dia de reflexió i de conscienciació, on l’ objectiu va ser assolit perfectament per l’ alumnat.

 

Leave a Reply.

  Autor

  Maristes Rubí - Batxillerat
  C/ Magallanes 65
  rubi.batxillerat@gmail.com

  Categories

  Todo
  Promoció 2011

  Universitats

  Universitat Autònoma Universitat Barcelona Universitat Politècnica Universitat Pompeu Fabra

  Interessant

  Què i Per què a la Uni? Posa’t a prova per les PAU Ràdio MR04

  Proves Trimestrals

  trimestrals_btx_1a_ava.pdf
  File Size: 184 kb
  File Type: pdf
  Download File